Svašta

Vratio se i dao gol poslije srčanog udara, a navijači ga napali: Eriksena gađali sa tribina nakon herojskog meča (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Poslije meča se nije ljutio, samo je rekao da je to glupo ponašanje.

Izvor: Streamable/Screenshot

Tačno 287 dana nakon što je kolabirao na terenu u dresu Danske Kristijan Eriksen se vratio! Sjajni vezista koji je doživio srčani udar na meču Evropskog prvenstva sa Finskom sada je zaigrao u duelu sa Holandijom i dao je gol!

Ušao je na poluvremenu i za samo dva minuta postigao je pogodak, na oduševljenje svojih saigrača, ali i svih navijača širom svijeta.

"Mentalno sam isti fudbaler kao i ranije. Još uvijek imam kvalitet, to dobro znam. Ne osjećam se nimalo slabiji u odnosu na ranije. Srećan sam što sam to i pokazao", rekao je Eriksen nakon meča.

Ali mrlju na sve to bacio je neko od navijača koji je u prolazu gađao Eriksena kovanicama. Pogledajte taj momenat dok Danac daje intervju:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Poslije meča je i sam Eriksen prokomentarisao ovaj neprijatan trenutak i istakao je da ne razumije zašto je to neko uradio. 

"Ne znam šta su tačno htjeli, ali gađali su me novčićima i jedan me pogodio. Glupo ponašanje", rekao je Eriksen nakon meča.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!