JAVIO SE!

Provokator Džaka se oglasio odmah poslije žrijeba: Igraće protiv Srbije na Mundijalu, napisao je samo tri riječi! (FOTO)

Autor Goran Arbutina

Prošli put je Džaka slavio tako što je provocirao simbolom Velike Albanije, ali sada se nadamo da će se Srbija osvetiti.

Izvor: Profimedia

Srbija će na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrati protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske, pa su joj se tako ponovila dva od tri rivala sa prethodnog turnira 2018. godine u Rusiji.

Pobijedili su Srbiju i Brazil (2:0) i Švajcarska (2:1), a ovo će biti idealna prilka za osvetu. Posebno vrlo neprijatnim Švajcarcima koji su slavili nakon preokreta, golom Džerdana Šaćirija u nadoknadi vremena. Taj meč pamtimo i po velikoj sudijskoj krađi, ali i provokacijama fudbalera Švajcarske, prije svih onih porijeklom sa Kosova i Metohije.

Pamtimo da su Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, čak i njihov kapiten Stefan Lihštajner, slavili golove i pobjedu Švajcarske pokazujući "dvoglavog orla", simbol koji predstavlja ideju Velike Albanije.

Sada je kapiten tima Granit Džaka i odmah se nekoliko minuta poslije žrijeba oglasio na Instagramu.

"Nije tako loše...", napisao je Džaka na svom profilu uz smajli koji namiguje, kao da je zadovoljan što će ponovo igrati protiv Brazila i Srbije, pošto je prošli put u toj konkurenciji prošao grupnu fazu.

Podsjetimo, Srbija će prvo turnir otvoriti protiv Brazila 24. novembra, potom 28. novembra slijedi duel s Kamerunom, a potom i vjerovatno odlučujuća utakmica sa Švajcaskom zakazana za 2. decembar. Ako prođe dalje, Srbija može da igramo ponovo protiv Kristijana Ronalda, što bi bilo spektakularno.

Izvor: Instagram/Screenshot/granitxhaka