Gotovo je

"Tačno je, odlazim iz Mančester junajteda!" Srbin se oglasio - evo šta je rekao svima u klubu!

Autor 000

Više nema dileme, Srbin napušta Old Traford.

Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Nemanja Matić potvrdio je da odlazi iz Mančester junajteda. Dugogodišnji vezista "crvenih đavola" objavio je na društvenim mrežama najavu rastanka i potvrdio da je o svojoj odluci obavijestio sve u klubu - saigrače, menadžera Ralfa Rangnika i rukovodstvo.

"Poslije mnogo razmišljanja, odlučio sam da ova sezona bude moja posljednja u Mančester junajtedu. Obavijestio sam o toj odluci upravu, menadžera i sve igrače. Bila je ogromna čast i privilegija igrati za ovaj veliki klub. Veliku zahvalnost dugujem vama, navijačima, za čvrstu podršku. Sada ću dati sve od sebe da do kraja sezone pomognem saigračima da završimo što je moguće bolje".

Matić će razdužiti opremu engleskog velikana narednog ljeta, godinu dana prije isteka ugovora. Na Old Traford stigao je u ljeto 2017. iz Čelsija, u kojem je prethodno osvojio dvije titule. U dresu "crvenih đavola" nije uspio da osvoji trofej, jer je sa saigračima izgubio u finalu FA Kupa 2018. protiv Čelsija i u finalu Lige Evrope prošle godine protiv Viljareala.

Matić je za Junajted odigrao 183 utakmice i dao četiri gola uz devet asistencija. Ove sezone nastupio je 26 puta, a prethodnih sedmica Rangnik ga je konstantno koristio, pa je pretpostavka da će Srbin imati značajnu ulogu i u borbi za plasman u Ligu šampiona u preostalih sedam utakmica. I Nemanjin cilj je svakako da se oprosti od "Teatra snova" sa kartom za elitno takmičenje, mada će to biti veoma težak zadatak. Pogledajte kako izgleda tabela:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt