ZANIMLJIVO!

Zarađuje milione, a oblači se u "second hand" prodavnicama: Poznati fudbaler šokira imidžom! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Kažu da je fudbaler koji ima najčudniji modni ukus.

Izvor: Profimedia

Španski fudbaler Ektor Beljerin (27) privukao je nedavno pažnju izjavom o ratu u Ukrajini kada je podsjetio na ratna dešavanja u Palestini, o kojima se ne govori, dok je sada ponovo uzburkao strasti govoreći o daleko manje osjetljivoj temi - i opet je mnoge uspio da iznervira.

Beljerin je poznat po zanimljivom modnom ukusu, neobičnom imidžu za fudbalera, a iako godišnje zarađuje milione - to ne znači da nosi samo skupe brendove.

Desni bek Betisa iznenadio je izjavom da se uopšte ne oblači po elitnim buticima.

"Uvijek sam predstavljao hip-hop kulturu. Svojoj sam majci, koja je svu moju odjeću kupila na pijaci, govorio da mi samo kupuje široku odjeću. Sada imam svoj stil i nosim samo polovnu garderobu", priznao je Beljerin nedavno španskim medijima koji su komentarisali njegovo oblačenje.

Iako španski fudbaler voli da ističe da se oblači u "second hand" prodavnicama, zbog svog ekstravagantnog stajlinga završio je u brojnim modnim časopisima i editorijalima.

Beljerin inače godišnje zarađuje oko 3,5 miliona evra, a lijepo je zarađivao i dok je igrao u Engleskoj. Ponikao je u Barseloni i još kao junior se preselio u Arsenal, pa je za prvi tim odigrao 239 mečeva. Od prošle sezone je u Betisu i sa ovim timom se čak bori i za mjesto u Ligi šampiona.

Pogledajte inače kako se oblači Beljerin!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!