OVO SU DETALJI

Levandovski se odriče miliona, samo da igra za Ćavija: Barsa spremila 35.000.000€ za poljskog napadača

Autor Haris Krhalić

Barselona želi Levandovskog, on želi u Barselonu, ali opet nije sve tako jednostavno...

Izvor: Profimedia

Robert Levandovski je rekao Bajern Minhenu da ne želi više da ostaje u klubu i da je spreman da ovog ljeta napusti "Alijanc arenu".

Njegov prioritet je da od predstojećeg ljeta postane novi igrač Barselone, a sada katalonski mediji otkrivaju i koliko novca bi "blaugrana" mogla da izdvoji za poljskog golgetera.

Levandovski je spreman da ode iz Bajerna, ali je problem što mu ugovor sa Bavarcima ističe tek na ljeto 2023. godine. Zbog toga, ko god želi da ga dovede, moraće prvo da ubijedi šampiona Njemačke da prihvati ponudu.

A kako "Mundo deportivo" tvrdi, Barselona je spremna da ide do 35.000.000 evra da bi dobila 33-godišnjeg napadača!

Kako se navodi, Barsin cilj je 30 miliona, ali su spremni da dodaju još najviše pet kako bi doveli Levandovskog. Razlozi da ne idu dalje od te granice su i loša finansijska situacija kluba, ali i činjenica da je "Leva" već odavno zagazio u tridesete.

"Mundo deportivo" piše i da je Levandovski spreman da smanji svoju platu ne bi li se domogao Barsinog dresa. Njihovi izvori navode da je njegova trenutna plata u Bajernu 22.000.000 evra bruto, a Levandovski bi mogao da bude spreman da godišnja primanja umanji za čak 6.000.000 evra.

Samo još da Bajern kaže "da"...