Fudbal

Sa Realom pokorio Evropu, a sad ga juri Barsa: Umjesto kod Vlahovića on hoće na "Kamp Nou"!

Autor Bojan Jakovljević

Pitanje je kako bi navijači oba kluba reagovali na ovo!

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Anhel Di Marija postaje slobodan igrač ovog ljeta, a iako ima već 34 godine ne nedostaje ponuda za ovog sjajnog vezistu. U Pari Sen Žermenu je ispisao istoriju, postao je jedna od ikona kluba i oborio rekord Safeta Sušića po broju asistencija ostvarenih u dresu "svetaca". 

Sada je vrijeme za novu destinaciju, a kao i svakog ljeta Juventus je prvi klub koji je pojurio da potpiše slobodne agente. Žele da ojačaju vezni red koji je ubjedljivo najgori dio tima, a Di Marija im se sviđa kao odlično kratkoročno rješenje. 

Željeli su da ga stave iza Dušana Vlahovića da bi srpski napadač imao nekoga ko će da ga "hrani" loptama jer je poznato da su asistencije Di Marijina specijalnost. Ipak, sada Juventus mora da čeka jer se još jedan velikan uključio u trku za iskusnog Argentinca.

Barselona je spremila ponudu za Di Mariju, koji je ranije u karijeri nastupao za Real Madrid. On je u prestonici Španije proveo četiri godine, tu je uzeo jednu titulu u Primeri, dva kupa, jedan superkup Španije, jednu Ligu šampiona i jedan UEFA Superkup. Kako bi navijači reagovali na ovo i kako bi kasnije Di Marija bio dočekan u Madridu, ostaje veliko pitanje.