Prva poruka

Ronaldo poslije skandala ostavio poruku na Tviteru – napisao samo četiri riječi!

Autor Goran Arbutina

Napustio je stadion u toku utakmice, a onda je od kuće napisao poruku za društvene mreže.

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo skandalozno je napustio utakmicu Mančester junajteda i Rajo Valjekana dok je još trajala. Vjerovatno ljut zbog odluke menadžera Erika Ten Haga da ga izvede iz igre početkom drugog poluvremena, Portugalac se pokupio i otišao, što je još jednom pokazalo da ne vidi sebe kao dio grupe "crvenih đavola".

Kada je došao kući, Portugalac se "ulogovao" na svoje naloge na društvenim mrežama i ostavio poruku kojom je pokušao da stavi do znanja svima da je sve u redu, mada očigledno nije.

"Srećan sam zbog povratka", napisao je Ronaldo uz priloženu fotografiju na kojoj nastupa protiv Valjekana u novom dresu Junajteda. Da li će ga nositi ove sezone i dalje? Veliko je pitanje!

Svako ko iole prati fudbalsko tržište ovog ljeta zna da je Ronaldo navodno nuđen Čelsiju i Bajernu, ali da je na kraju ipak ostao na Old Trafordu, mada je opšte poznato da ne vidi sebe u Ligi Evrope, u kojoj će "crveni đavoli" nastupati ove sezone.

Zato je moguće da su ga navijači Junajteda danas možda posljednji put gledali u dresu kluba u kojem se proslavio i koji je opet obukao prošlog ljeta. 

Mančester junajted odigraće prvu takmičarsku utakmicu u sezoni 2022/23 u nedjelju, 7. avgusta, protiv Brajtona kod kuće.