POČINJE TRKA

Prošle sezone nisu uspjeli, mogu li ove? Vojvodić bez kapitena, ali obećava bespoštednu borbu!

Autor Bojan Jakovljević

Klub iz Novog Grada prošle sezone bio je nadomak vicešampionske titule i plasmana u m:tel Premijer ligu BiH, ali na kraju u dvoboju sa dobojskom Slogom nije uspio doći do drugog mjesta.

Izvor: Promo/FK Sloboda Novi Grad

Sloboda iz Novog Grada u predstojećoj sezoni m:tel Prve lige Republike Srpske biće među glavnim favoritima za osvajanje titule i plasman u m:tel Premijer ligu BiH.

Tim Darka Vojvodića pokušaće učiniti ono što mu prošle sezone nije pošlo za rukom. Dugo su se Novljani borili za šampionsku titulu, zatim i drugo mjesto, koje je na kraju donijelo promociju u viši rang, ali su posustali u trci prvo za Krupom, a zatim i dobojskom Slogom.

Nova sezona i novi pokušaj je pred njima. Ambiciozni predsjednik Mladen Bosančić ne odustaje od titule, u klub su stigla brojna pojačanja, pa svi s nestrpljenjem na "Mlakvama" čekaju start sezone.

Na otvaranju prvenstva u nedjelju od 17.30 Sloboda će ugostiti Slaviju.

"Momci su radili odlično i ovom prilikom im želim zahvaliti na stepenu profesionalizma koji su iskazali tokom priprema. Kapiten Mateja Dodig je povrijeđen i sa njim nećemo rizikovati, već ćemo ga postepeno pripremati za igru. Radi se o odličnom igraču i još boljem momku. Ono što možemo očekivati od ove ekipe u novoj sezoni je bespoštedna borba i talenat koji je evidentan", izjavio je Vojvodić za klupsku stranicu.