ČUDNA IZJAVA

Zdjelar otišao u Rusiju pa "pecnuo" Zvezdu i Partizan!

Autor Goran Arbutina

Saša Zdjelar je za kratko vrijeme primijetio da je Premijer liga Rusije na znatno višem nivou od srpskog fudbala, iako tako ne govori UEFA lista.

Izvor: MN PRESS

Saša Zdjelar je prethodne četiri godine igrao za Partizan i bio jedan od najboljih igrača tima, a to je naravno primijetio i CSKA iz Moskve i odlučio da aktivira klauzulu u njegovom ugovoru.

Pouzdani vezni fudbaler preselio se u Rusiju i polako počeo da dobija šansu kod "armejaca", a već je izvukao i jasne zaključke o Premijer ligi Rusije za koju smatra da je znatno jače takmičenje od naše Superlige. Tako je Zdjelar u intervjuu za ruske medije ispričao da bi njegov CSKA sigurno bio prvak Srbije...

"Kad bi CSKA igrao u prvenstvu Srbije, da li bi svake sezone bio na prvoj poziciji? Mislim da bi bio. Prvo mjesto bilo bi naše...", istakao je novopečeni fudbaler Moskovljana.

Podsjetimo i da je CSKA iz Moskve ne tako davno igrao protiv Crvene zvezde u nokaut fazi Lige Evrope (2017/18), a tada su "armejci" slavili ukupno u dvomeču 1:0. Upravo je povratnik Aleksandar Pešić imao priliku da Zvezdi donese poravnanje rezultata, ali je Šilja promašio veliki zicer.

Dodajmo i to da je Crvena zvezda šampion Srbije u posljednjih pet sezona i da je Superliga "skočila" na UEFA rang listi na čak 11. mjesto, dok je Rusija sada jednu poziciju iza nje.

Šta vi mislite, da li je Zdjelar u pravu?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt