Šta će izabrati?

Pet igrača Juventusa prave problem Kostiću: Srbin u dlime zbog Pogbe, Kvadrada i tri Italijana!

Autor Nebojša Šatara

Srpski fudbaler je u velikoj dilemi oko broja na dresu u Torinu.

Izvor: pogba profimedia/youtube/screenshot/ssvv

Odjeknula je vijest da je Filip Kostić konačno prešao u Juventus, a srpski fudbaler je u Torino stigao u pratnji Filipa Đorđevića koji je posredovao u njegovom transferu.

Sada se čeka da se vidi da li će Kostić biti u kombinaciji za tim u ponedjeljak protiv Sasuola, a još uvijek se ne zna koji će broj nositi u novom klubu. Tu mu problem prave Pol Pogba, Luka Pelegrini, Moise Ken, Huan Kvadrado i Leonardo Bonući! 

Svi brojevi koje je u karijeri nosio Filip Kostić zauzeti su! U Radničkom iz Kragujevca je nosio broj 11, koji nosi Huan Kvadradom, a kasnije i 19 koji na leđima ima Leonardo Bonući. 

U Groningenu je prvo nosio 11, a kasnije je zadužio broj 10, ali taj broj je sada vlasništvo Pola Pogbe! Iako je Francuz povrijeđen i neće igrati u cijelom prvom dijelu sezone to ne znači da će ostaviti "desetku". 

Kada je došao u Štutgart fudbaler iz Kragujevca je uzeo broj 18, ali taj broj je takođe zauzet i nosi ga napadač Moise Ken, dok je u Hamburgu, kao i u reprezentaciji Srbije Filip Kostić nosio 17. Taj broj je sada vlasništvo Luke Pelegrinija, mladig 23-godišnjeg lijevog beka koji će se sa srpskim fudbalerom boriti za mjesto u timu.

Iz Ajntrtahta je otišao kao "desetka", a sada će ili morati da izabere broj koji nikada u karijeri nije nosio, ili će neko od saigrača morati da se odrekne svog broja kako bi Filip Kostić dobio svoj. 

(MONDO)

Tagovi