JAVIO SE

Jurić progovorio o Lukiću: Ružan potez, ne znam čemu to poslije šest godina!

Autor Nemanja Stanojčić

Ivan Jurić pričao je o Saši Lukiću poslije pobjede Torina u Monci.

Izvor: Profimeda

Saša Lukić napravio je haos u Torinu. Odbio je da putuje sa ekipom na gostovanje. Italijanski mediji tvrde da je nezadovoljan zato što mu nije ponuđen novi ugovor i želi da pređe u Romu kod Žozea Murinja.

Njegov potez šokirao je sve u klubu, posebno jer nosi kapitensku traku. Poslije svega što se dogodilo oglasio se trener Ivan Jurić. Tim je slavio protiv Monce (2:1), ali je novinare mnogo više zanimala situacija oko srpskog igrača nego oko samog meča.

"Teško mi je da razumijem zašto je momak koji je šest godina u klubu uradio ovako nešto, prilično senzacionalistički potez. Veoma ozbiljna stvar definitivno, kapiten je kluba i stvarno je ružan potez", rekao je Jurić.

Lukić je u Italiju došao iz Partizana, bio je na pozajmici u Levanteu, da bi se po povratku iz Španije brzo dokazao i postao jedan od ključnih igrača "bikova". Sada su stvari otišle u drugom smjeru i jasno je da postoje nesuglasice.

"Nikada ništa nije rekao za šest godina u klubu. Očigledno se nešto promijenilo, mada to nije više na meni. Ovo je između njega i kluba i oni će donijeti naredne odluke. Isključivo je sada sve između te dvije strane", zaključio je Jurić.