BRAVO MAJSTORE

Francuska bruji o Srbinu, dao dva gola za 11 minuta! Plakao kad je napuštao Dinamo Zagreb, a sad već razbija!

Autor Dragan Šutvić

Komnen Andrić je odlično započeo svoj angažman u francuskom Klermonu.

Izvor: MN PRESS

Srbija ima novog napadača u francuskoj Ligi 1, a on je već počeo da rešeta! Komnen Andrić je fenomenalnom partijom pokazao da će biti važno pojačanje Klermona u narednoj sezoni i bio je presudan u velikom preokretu svog tima.

Klermon je slavio 4:2 na gostovanju Remsu, a doskorašnji napadač Dinamo Zagreba bio je dvostruki strijelac!

Bila je ovo tek druga utakmica Andrića u francuskom šampionatu i već je uspio da pokaže da će biti pravo pojačanje za Klermon.

Poslije tri godine u Dinamo Zagrebu, momak iz Novog Pazara je stigao u Francusku, a protiv Remsa je za samo 11 minuta dva puta tresao mrežu. Prvi pogodak, u 51. minutu, postigao je iz penala i tako smanjio zaostatak svog tima na 1:2.

Potom je u 62. na asistenciju Ožijea izjednačio na 2:2, dok su Muhamed Šarn i Žeremi Bela dovršili posao i kompletirali važan preokret Klermona. Prethodio je svemu i crveni karton Agbadua iz Remsa, u 47. minutu, ali Andrićevi golovi su nagovijestili preokret.

Andrić je bivši igrač OFK Beograda, a u Klermon je iz Dinamo Zagreba stigao u transferu vrijednom 1.000.000 evra. On je na odlasku iz Dinama zaplakao, a sada je Francuzima već počeo da se isplaćuje...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!