HIT!

Radonjića porede sa Maradonom! Zaludio je Torino, smislili mu nadimak koji je luđi i od NR7! (FOTO)

Autor Goran Arbutina

Nemanja Radonjić je vrlo brzo kupio navijače Torina dobrim partijama.

Izvor: Profimedia/MN Press

Nemanja Radonjić je "lutao" od odlaska iz Crvene zvezde i čini se da je konačno pronašao klub po svojoj meri. Stigao je kod Ivana Jurića u Torino i već u prvim mesecima sezone pokazao da će biti ozbiljno pojačanje...

Igrao je odlično tokom priprema, pogodio i u Kupu Italije, dok je prethodne večeri postigao i prvi pogodak u Seriji A. Odbrana novog prvoligaša Kremonezea, kojoj je i Luka Jović dao gol, nije mogla da ga zaustavi, pa je vodio Torino ka pobjedi (2:1) dok su mu i navijači zbog toga spremili transparent.

Jedan od navijača "bikova" je na utakmicu došao sa transparentom na kome je Nemanju Radonjića uporedio sa jednim od najvećih fudbalera svih vremena Dijegom Armandom Maradonom.

"Ho Visto Maradonjić!", pisalo je na transparentu na kome se jasno aludira na Maradonu i čuveni poklič "Vidio sam Maradonu".

Sigurno je da će i ovo obradovati Radonjića koji se ustalio u Torinu i čini se da će imati veliku ulogu ove sezone, a sada je tu i novi nadimak, pa stari NR7 - može da polako ode u zaborav.

Pogledajte transparent!