LIJEPO

"Zvezdaši, mirno spavajte!" Nastavlja se najljepša tradicija u Zvezdi - Deki dočekao Miloja, kao što je i njega Vladan!

Autor Goran Arbutina

Dejan Stanković je nakon ostavke došao na "Marakanu" kako bi poželio sreću svom nasljedniku Milošu Milojeviću.

Izvor: Instagram/FK Crvena zvezda/Screenshot

Prethodna nedelja u Crvenoj zvezdi bila je najburnija u prethodnih godinu dana, ako ne i duže. Dejan Stanković je podnio ostavku nakon eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija, a umjesto njega odmah je promovisan mladi strateg Miloš Milojević, njegov nekadašnji pomoćnik.

Upravo je Stanković prvi "okrenuo" Milojevića kako bi mu rekao da je njegovo mjesto upražnjeno i da ga čeka na "Marakani", a danas je na Instagram profilu Crvene zvezde isplivala fotografija kojom se nastavlja lijepa tradicija...

Stanković je došao da podrži svog nasljednika Miloša Milojevića, baš kao što je to uradio i Vladan Milojević pošto mu je "ustupio" mjesto na stadionu "Rajko Mitić". Vladan Milojević je napustio Crvenu zvezdu u decembru 2019. godine i ostavio je tada lijepu prednost Stankoviću u odnosu na Partizan, kao što je to sada učinio i "Mister".

"Zvezdaši, mirno spavajte!", poručili su i tada i sada iz Crvene zvezde, pošto se zaista rijetko viđa da bivši trener pozdravi novog i poželi mu sreću u radu.

"Hoću da se zahvalim klubu, legendama i navijačima što sam ovde. Zvezda me je prije 20 godina poslala u misiju da se vratim ovdje. Stavila me je ovdje umjesto velikog lafa - Vladana Milojevića. Vidjeli ste fotografiju... Nisam vidio nigdje da trener koji odlazi dočeka trenera koji dolaze", rekao je prije dvije i po godine Dejan Stanković koji je sa Crvenom zvezdom beležio velike uspjehe, ali se i mnogo potrošio na Marakani.