SRAMOTA!

Haos na utakmici - navijači se gađali suzavcem! Sudija morao da prekine meč, huligani vladaju u jednoj od najjačih liga

Autor Bojan Jakovljević

Skandal na meču Tuluza i Monpeljea...

Izvor: Twitter/@btsportfootball/screenshot

Navijači su se gađali suzavcima, sudija je prekinuo meč i to u jednoj od najjačih liga na svijetu. Francuska duže vrijeme ima problem sa huliganima na utakmicama, a ovo je samo još jedna potvrda da oni izgleda vladaju u toj zemlji. Zaista je nevjerovatno da se iz nedjelje u nedjelju dešavaju skandalozne stvari na mečevima i da policija i organi reda ne mogu da spriječe ovakve stvari.

Na utakmici između Tuluza i Monpeljea gađali su se suzavcima, pa je tako glavni arbitar bio prinuđen da u 57. minutu prekine meč. Igrači, članovi stručnog štaba i većina ljudi koji su se nalazili na terenu i pored imala je velike probleme, prije svega sa očima. Iskoristili su oni taj prekid da probaju da dođu sebi. Poslije nekoliko minuta su u tome uspjeli, pa je meč mogao da se nastavi. Nije doduše to pretjerano uticalo na dešavanja na terenu i rezultat.

Prije tog prekida Tuluz je imao velilu prednost (4:1), da bi u 60. minutu Desler dobio drugi žuti karton. Uprkos brojčanoj prednosti gosti su uspjeli da postignu samo jedan gol i to u 68. minutu. Do kraja susreta nije bilo nove promjene rezultata, pa je tako domaći tim upisao pobjedu i sada ima 11 bodova poslije devet kola, jedan manje od Monpeljea.