Loše ste to izračunali!

Srbija odmah ispada sa Mundijala! Šok prognoza pred Svjetsko prvenstvo: O Tadiću i Mitroviću ni riječ!

Autor Bojan Jakovljević

Amerikanci pišu o revanšu "najviše političkog meča Svjetskog prvenstva".

Izvor: Yahoosports/printscreen/MN Press

Poznati američki medij "Jahu" izbacio je svoja predviđanja Svjetskog prvenstva, a tu se Srbija nije dobro provela! Amerikanci su je stavili na treće mjesto u grupi iza Brazila, kome predviđaju da će se prošetati i Švajcarske za koju navode da je manje talentovana od "orlova", ali bolji tim. 

"Švajcarska i Srbija će, svaka je prilika, da se nađu u posljednjem kolu u praktično eliminacionoj utakmici i u revanšu najpolitičkije utakmice Svjetskog prvenstva 2018. godine. Brazil će sigurno da osvoji grupu, Kamerun sigurno neće proći. A izabrati između druge dvije ekipe je zaista kao bacanje novčića. Vidite, postoji šansa da će neka evropska ekipa da šokira Brazil i osvoji grupu, ali šansa nije velika. Na kraju Švajcarska, koja je bolji tim, će pobijediti Srbiju koja je talentovaniji tim u najbitnijem meču grupe", navode američki analitičari.

Srbiji Amerikanci predviđaju poraz od 2:0 od Brazila, pobjedu od 2:0 nad Kamerunom i poraz od 2:1 od Švajcarske. Amerikanci su istakli i nekoliko igrača koje treba gledati u ovoj grupi - Nejmara i Vinisijusa iz Brazila, Brila Embola iz Švajcarske i Dušana Vlahovića iz Srbije.

O najboljem strijelcu srpskog tima Aleksandru Mitroviću ili o kapitenu velikog Ajaksa Dušanu Tadiću nije bilo ni riječi.

Evo prognoza svih utakmica: 

Švajcarska - Kamerun 3:0
Brazil - Srbija 2:0
Kamerun - Srbija 0:2
Brazil - Švajcarska 3:1
Kamerun - Brazil 0:3
Srbija - Švajcarska 1:2

Izvor: Yahoosports/printscreen