Fudbal

Hrvati u suzama: Poraz od Argentine im teško pao, nisu mogli da zadrže emocije!

Autor Dragan Šutvić

Luka Modrić nije mogao da sakrije emocije, kao ni njegov sin koji je bio na tribinama.

Izvor: Profimedia

Hrvatska je izgubila od Srgentine u polufinalu i umjesto borbe za pehar igraće meč za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Lionel Mesi i "gaučosi" bili su prejaki (3:0), a hrvatski igrači nisu mogli da sakriju emocije, pa su tako mnogi bili u suzama ili na ivici da zaplaču, tako je bilo i sa njihovim najbližima.

Luka Modrić napustio je teren u 81. minutu i već tada se vidjelo koliko mu je teško. Kada je sudija Danijele Orsato dao znak za kraj meča mnogi igrači "vatrenih" su se rastužili, Modrić je stavio ruku na glavu, a njegov sin Ivan je na tribinama bio u suzama. Fotografije koje stižu sa lica mjesta pokazuju koliko je sve to teško palo i igračima i članovima njihovih porodica.

Slično je bilo i sa ostalim hrvatskim fudbalerima, navijači su ih nagradili aplauzima sa tribina, a onda su prišli njihovi najbliži. Andrej Kramarić je bio sa sinom Viktorom, Marcelo Brzovoić sa sinom Rafelom i ćerkom Aurorom, a bilo je vidno po njihovim izrazima lica da im je sve to teško palo. Moraće da nađu snagu i da se oporave do subote i meča za treće mjesto sa poraženim iz meča Maroka i Francuske.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!