Uživo

Ne pomažu Mesi, Mbape... PSŽ OPET ispao iz Lige šampiona!

Pari Sen Žermen ponovo ispao u osmini finala Lige šampiona!

Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen ispao je od Bajerna u dvomeču osmine finala Lige šampiona!

Šampion Francuske poražen je u Minhenu 0:2, golovima Erika Čupo-Motinga nakon ogromne greške Marka Veratija i asistencije Leona Gorecke u 61. minutu, a onda i golom Serža Gnabrija u 89. minutu poslije kontre tima Julijana Nagelsmana.

Taj gol namjestio je Žoao Kanselo i njime je završen još jedan neuspješni pokušaj Pari Sen Žermena da osvoji trofej koju mu nedostaje i za koji su prebogati vlasnici dali stotine i stotine miliona evra.

I bez povrijeđenog Nejmara, koji je završio sezonu, očekivalo se da Leo Mesi i Kilijan Mbape ove sezone ipak naprave iskorak pod vođstvom trenera Kristofa Galtijea, ali od toga nije bilo ništa.

PSŽ je najprije izgubio u Parizu na Parku prinčeva, a onda je u Minhenu umalo doživio pravi potop, ali je gol Bajerna za velikih 3:0 u završnici poništen zbog ofsajda.

I uz tu odluku sudijskoj tima, ovaj poraz sigurno će boljeti sve u PSŽ-u, koji je odavno prevazišao granice Francuske, ali i dalje ne može da osvoji trofej koji sanja od početka vladavine "Katar sports investmenta" klubom.

22:56

Ovako je Bajern poveo 1:0

Bajern PSŽ
Izvor: YouTube/TV Arena sport

22:54

Kraj utakmice, Bajern je pobedio PSŽ 2:0!

Nemački velikan ide u četvrtfinale, PSŽ ide nazad u Pariz i moraće da smisli novi način i možda ime novog trenera da sa njim sledeći put napadne trofej koji mu nedostaje i za koji plaća igrače stotine miliona. Golove u Minhenu postigli su Čupo-Moting i Gnabri, za ukupnih 3:0 u dvomeču!

22:51

PSŽ opet ne može da prođe osminu finala

PSŽ čak peti put u poslednjih sedam sezona staje u osmini finala! Prošle godine Mesi je takođe bio tu, a tada je na put "prinčevima" stao Real Madrid. Ovog puta bolji je bio Bajern, koji je savladao PSŽ i 2020, u finalu Lige šampiona.

22:49

GOTOVO JE, GNABRI POGAĐA ZA 2:0 ZA BAJERN!

Čekao je Bajern kontru i pronašao je prostor u 90. minutu - gotovo je! Verati je ponovo izgubio loptu, ovog puta na 16 metara od gola protivnika, a Gnabri je trkom preleteo teren i postavio 2:0 u Minhenu, a ogromnih 3:0 u dvomeču. Kraj!

Izvor: Profimedia

22:42

Mesi ni ovog puta neće uspeti?

Ostalo je još samo 10 minuta do kraja utakmice! 

Izvor: Profimedia

22:22

Sada je gol! Bajern vodi 1:0 od 61. minuta!

Čipo.Moting je kaznio katastrofalnu grešku Marka Veratija i to što je izgubio loptu na ivici kaznenog prostora. U dvomeču je sada rezultat 2:0 za Bavarce!

22:11

Bajern daje gol, ali je poništen!

Veteran Tomas Miler savladao je Đanluiđija Donarumu udarcem nogom, ali se aktivirao iz ofsajda i ostaje 0:0 i posle 52. minuta.

20:50

Kasniće u Londonu!

Meč Totenhema i Milana neće se igrati u predviđenom terminu, zbog saobraćajnih gužvi oko stadiona. Po informacijama koje stižu iz Engleske, meč će početi u 21:10, a ostaje da se vidi da li će do tada svi biti spremni ili će morati dodatno da se odlaže!

20:40

SASTAVI IZ MINHENA!

Bajern:

Pari Sen Žermen:

20:25

SASTAVI IZ LONDONA!

Totenhem:

Milan: 

20:10

Dobro veče!

Pred nama je još jedna uzbudljiva noć u Ligi šampiona - igraće se u Minhenu i Londonu. Bajern će večeras dočekati PSŽ i braniti gol prednosti iz Pariza, dok će Milan pokušati da odbrani gol prednosti protiv Totenhema, na gostovanju.