Fudbal

Pogba u novom problemu – Francuz pao na doping testu!

Autor Goran Arbutina

Iako je prošle sezone odigrao svega deset utakmica veznjak Juventusa je bio na doping testu, koji nije prošao kako treba.

Izvor: sbonsi/Shutterstock

Pol Pogba počeo je novu sezonu, kako je završio staru – povredom. Francuski veznjak oporavlja se od preopterećenja mišića desne butine, ali se sada našao u novom problemu.

Fudbaler Juventusa bio je pozitivian na testosteron na standardnom doping testu poslije prošlosezonske utakmice Juventusa i Udinezea, navela je italijanska novinska agencija ANSA, a prenijeli brojni italijanski mediji.

Zbog stalnih povreda prošle sezone bio je uglavnom van tereena, odigravši svega deset utakmica, a protiv Udinezea nije igrao već je bio na klupi.

Međutim, upravo je Pogba bio jedan od nasumično odabranih igrača za doping test poslije duela na Dačia Areni u Udinama, a on je pokazao povišene vrijednosti testosterona.

Sada se čekaju rezultati drugog testa, a ukoliko i oni pokažu previsok nivo testosterona on će i zvanično pasti na doping testu i naći će se u ozbiljnom problemu na startu ove sezone.