Fudbal

Nova sezona Superlige Srbije počinje u Leskovcu: Sve kreće u petak, malo ko igra tamo gdje treba!

Autor Bojan Jakovljević

Opšta premetačina će se desiti na startu Superlige, a sve će početi na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Konačno počinje Superliga Srbije! Do sada smo čekali da vidimo termine utakmica za prvo kolo takmičenja, a saznali smo da će nova sezona srpskog fudbala početi u Leskovcu, iako taj grad nema prvoligaša. Radnički iz Niša će na Gradskom stadionu Dubočica od 19 časova u petak dočekati Železničar iz Pančeva. 

Drugi meč će se igrati na stadionu JNA, a Partizan će biti gost! Zbog postavljanja nove podloge na stadionu Pod Bagdalom Napredak je prijavio JNA kao domaći stadion na startu prvenstva i imaćemo situaciju u kojoj će dva puta Partizan ove sezone igrati sa Napretkom na svom terenu.

U subotu će biti odigrane tri utakmice, sve tri od 20 časova. Crvena zvezda će dočekati Jedinstvo sa Uba, Čukarički će biti domaćin Radničkom iz Niša, a Mladost iz Lučana će igrati u Užicu gdje će dočekati sastav OFK Beograda. U nedjelju u Novom Pazaru domaćin na atletskom stadionu dočekuje Spartak od 17.30, zatim Tekstilac igra sa Vojvodinom od 19.30 u Bačkoj Palaci, a u Bačkoj Topoli TSC igra sa IMT-om u istom terminu. 

(MONDO, N. L.)