Fudbal

Borac dopunio spisak za dvomeč sa Klaksvikom: Nikola Srećković i Marko Vukčević registrovani za treće kolo!

Autor Dragan Šutvić

Na spisku su se našla dvojica novajlija, dok u odnosu na prve dvije runde nema Stefana Marčetića.

Izvor: Shutterstock

Fudbaleri Borca otputovali su jutros, čarter letom iz Banjaluke, za Toršavn, gdje ih sutra uveče (19.00 po našem vremenu) protiv KI Klaksvika očekuje prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Dan pred utakmicu, Evropska fudbalska federacija objavila je spisak registrovanih igrača za ovaj dvomeč, a na njemu su se, kako je juče na konferenciji za novinare najavio trener Mladen Žižović, našla dva od ukupno tri nova igrača koji su stigli u proteklim danima.

Tako su svoje mjesto u avionu za Farska Ostrva našli desni bek Marko Vukčević i krilni napadač Nikola Srećković, dok u odnosu na prva dva kola na spisku nema Stefana Marčetića.

Na spisku za dvomeč sa Faranima tako se nalaze Damjan Šiškovski, Nikola Grujić, Nikola Milićević, Bart Majers, Nikola Pejović, Sebastijan Erera Kardona, Aleksandar Subić, Jurih Karolina, Savo Šušić, Nikola Srećković, Aleks Pihler, Srđan Grahovac, Zoran Kvržić, David Čavić, Stojan Vranješ, Enver Kulašin, Petar Karaklajić, Dino Skorup, Marko Vukčević, Esmir Hasukić, David Vuković, Damir Hrelja, Jovo Lukić i Stefan Savić.

Revanš utakmica igra se 15. avgusta od 21.00 čas u Banjaluci, a bolji iz ovog dvomeča će u plej-ofu za Ligu Evrope igrati sa poraženim iz dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Mitjilanda i Ferencvaroša (prvi meč 2:0 za Dance).

Tim koji bude poražen preseliće se u plej-of za Konferencijsku ligu, gdje ga čeka bolji tim iz dva duela HJK Helsinkija i Dečića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)