Fudbal

Aleksandar Pešić, napadač Ferencvaroša: Radujem se dolasku u Srpsku na meč protiv Borca

Autor Nebojša Šatara

Pred duel Borca sa mađarskim Ferencvarošem u plej-ofu Lige Evrope, napadač ekipe iz Budimpešte Aleksandar Pešić trebao bi da bude jedna od najvećih prijetnji po gol Banjalučana.

Izvor: MN PRESS

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde je nedavno povrijedio zglob i nije sigurno da će igrati protiv crveno-plavih iako je stisnuo zube protiv danskog Midtjilanda.

Sjajni golgeter je u razgovoru za "Glas Srpske" izrazio nadu da će u četvrtak biti u konkurenciji za tim, dodavši da je navijao za crveno-plave protiv Ki Klaksvika.

"Iskreno, patriota sam i drago mi je što je Borac prošao. Gledao sam meč u Banjaluci i vidio sam da Borac ima nekoliko stvarno dobrih igrača, biće zanimljive utakmice. Uvijek volim kada prođe naš klub. Ne mogu da navijam za Klaksvik, pa majka mi je iz Republike Srpske, tačnije iz Srpca. Dole su mi baba, deda, tetke, tri brata... Imam brojnu rodbinu sa mamine strane i svi su dole. Najbolji prijatelj mi je, takođe, iz Banjaluke, čovjek u koga imam najviše povjerenja, to mi je i agent - Siniša Gagula. Vezan sam dosta za Republiku Srpsku. Stalno sam ja dole kad uhvatim vremena", izjavio je Pešić i dodao:

"Nadam se da ću biti u konkurenciji za utakmice sa Borcem, prvo u Budimpešti i, naravno, u Banjaluci. Desio mi se taj peh protiv Kečkemeta u prvom kolu prvenstva, kada sam malo nategao ligamente... Igrao sam te dvije utakmice protiv Mitjilanda, pokušao sam... Nije se dalo...".

Kompletan intervju pročitajte OVDJE.

(MONDO)