Fudbal

Cicipas donio sreću Đenovi, Roma i dalje bez pobjede – Svilar primio gol u 96. minutu!

Autor Goran Arbutina

Roma vodila sve do šestog minuta nadoknade, ali je ipak ostala bez prve pobjede u sezoni.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Stefanos Cicipas pojavio se na Marasiju i "ukrao šou" pred duel Đenove i Rome, a onda gledao kako njegov omiljeni klub gubi sve do posljednjih sekundi sudijske nadoknade.

Grčki teniser je ipak donio sreću svom timu, pošto je Đenova golom u 96. minutu stigla do remija 1:1 i tako uspjela da izbjegne drugi vezani poraz.

Imala je Roma sva tri boda, bila na putu da na Marasiju, gdje je prošle godine upisala ubjedljiv poraz (4:1) stigne do prve pobjede u sezoni, ali nije izdržala.

Srpski golman Mile Svilar branio je sve što je mogao, imao tri sjajne intervencije u periodu od 60. do 70. minuta, međutim, na kraju je morao da vadi loptu iz mreže.

Koni de Vinter u šestom minutu sudijske nadoknade skočio je pored svojih čuvara i glavom matirao Svilara za izjednačenje na Marasiju 1:1.

Defanzivac Đenove tako je "poništio" gol Dovbika iz 37. minuta kojim je Roma stigla do prednosti. Propustili su fudbaleri Rome još nekoliko odličnih šansi, prije svega Dovbik i El Šaravi, ali se istakao i Pjerluiđi Golini na golu domaćina.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt