Fudbal

"Nije lijepo izgubiti 4:0, mnogo griješimo": Glazer otkrio šta se desilo kod prvog gola Intera

Golman Crvene zvezde Omri Glazer četiri puta kapitulirao u Milanu, nakon velikih grešaka saigrača.

Izvor: Spada / LaPresse / Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde doživjeli su ubjedljiv poraz na gostovanju Interu u drugom kolu Lige šampiona, a izraelski čuvar mreže Omri Glazer jedan je od krivaca za to - djelimično je kriv za prvi pogodak na meču, kada je Hakan Čalhanoglu iz slobodnog udarca pogodio njegov ugao i doveo svoju ekipu do prednosti na sličan način kao što je to uradila Benfika u prvoj rundi.

Nakon meča protiv Intera reprezentativac Izraela govorio je o utakmici protiv jednog od najboljih evropskih timova, uz poseban osvrt na prvi gol, koji je odredio dalji tok utakmice na stadionu "Đuzepe Meaca" u Milanu.

"Mislim da je drugačije u pogledu šuteva, bili su to nevjerovatni šutevi, od svih njih. Od Krunića je jedna lopta otišla i promijenila pravac, ali nekada se to dešava...", rekao je Glazer, aludirajući na golove koje je primio u Beogradu protiv Benfike, u prvom kolu.

Po rokečima Omrija Glazera, tim je napravio mnogo grešaka na meču.

"Nije lijepo izgubiti 4:0, napravili smo mnogo grešaka. Ali ovo je dio igre, ovo nije ono čemu smo se nadali, moraćemo da gledamo da to sve popravimo u budućnosti", istakao je golman koji je prethodne sezone bio Zvezdin najjači adut u Ligi šampiona.

Osvrnuo se Glazer i na povredu koja ga je mučila prethodnih dana, kada su se svi pitali da li će uopšte moći na teren protiv Intera.

"Sada je sve kako treba, ta povreda se ponovo pojavila, ali sada je sve dobro", rekao je Omri i dodao: "Ne, poslije meča u petak, vidio sam da nije strašna pobjeda, pričao sam sa trenerom, da vidim da li da igram, da treniram najjače što mogu. Poslije jučerašnjeg treninga smo vidjeli da mogu da igram, nadam se da ću moći da nastavim i u budućnosti."