Fudbal

Fudbaleri Borca posjetili u bolnici povrijeđenog navijača: Dres i pokloni za brz oporavak!

Autor Goran Arbutina

Tokom nezgode na Gradskom stadionu navijač Željko Kajkut ostao je i bez naočala, ali će mu ih nadomjestiti fudbaler Sandi Ogrinec.

Izvor: Facebook/FK Borac

Banjalučki Borac upisao je istorijski remi sa Panatinaikosom u prvom kolu Konferencijske lige, a krajem prvog poluvremena desila se i nezgoda kada je jedan navijač pogođen loptom.

Veznjak Sandi Ogrinec intervenisao je ispred protivnika i napucao loptu, a ona je završila na tribinama i pogodila jednog navijača, kome je odmah pružena medicinska pomoć i on je potom hospitalizovan na Kliničkom centru u Banjaluci.

Upravo Ogrinec, zajedno sa saigračem Aleksandrom Subićem, posjetio je navijača Željka Kajkuta u bolnici i poželjevši mu brz oporavak uručili poklone.

"Željko je zadužio Borčevu ’desetku’ sa svojim prezimenom, šal i sezonsku kartu za zapadnu tribinu, a Sandi ga čeka, po izlasku iz Univerzitetskog klininičkog centra Republike Srpske, da zajedno odaberu i nove naočale.

Željko, želimo vam brz oporavak i da se što prije, zajedno, radujemo novim pobjedama na Gradskom stadionu", naveli su iz FK Borac.

Crveno-plavi naredni meč u Konferencijskoj ligi igraju 24.oktobra, kada će gostovati kiparskom APOEL-u.

U međuvremenu bi trebali da nastave i takmičenje u Premijer ligi BIH, čiji mečevi su trenutno odgođeni zbog prirodne katastrofe koja je zadesila Hercegovačko-neretvanski kanton i u kojem je zasad stradalo 13 osoba, dok se za više od deset nestalih osoba traga.

Iz Fudbalskog kluba Borac uputili su saučešće porodicama nastradalih i najavili da će donirati finansijska sredstva za pomoć poplavljenim područjima.