Fudbal

Tabela ne pokazuje realnu sliku! Vladan Milojević oprezan pred gostovanje Zvezde u Loznici

Vladan Milojeić oglasio se pred meč Crvene zvezde i IMT-a,

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda poslije gostovanja Interu u Ligi šampiona ima novi meč na strani. Naredni rival biće IMT u Loznici u okviru Superlige i taj duel je na programu u nedjelju od 19 časova. Uoči tog meča svoja očekivanja iznio je trener crveno-bijelih Vladan Milojević.

Ima samo riječi hvale na račun rivala.

"Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvjesno, jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba obratiti pažnju na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje", rekao je Milojević i dodao da ima povrijeđenih igrača i umornih, ali da nije toliko strašno i da će poslije treninga znati više.

Ističe da ga za Loznicu vežu lijepe uspomene zbog osvajanja Kupa od prošle godine. "Lijepo je igrati na 'Lagatoru'. Teren je u dobrom stanju, Loznica i okolina vole fudbal, tako da se nadam da će doći u velikoj broju na stadionu koji je zaista impozantan. Vjerujem da će uživati u dobroj fudbalskoj predstavi.

Prokomentarisao je i to što je Andrija Maksimović dobio poziv u reprezentaciju Srbije. "Velika čast za Andriju, ali i nas kao klub. Andrija ide dobrim putem, nadam se da će svoj talenat pokazati i u reprezentaciji, a nema sumnje da je biser srpskog fudbala", zaključio je Milojević