Fudbal

Piksi držao važan sastanak u Staroj Pazovi: Igrači vidjeli gdje su pravili greške i šta mora bolje

Autor Dragan Šutvić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije održao važan sastanak u Staroj Pazovi sa svojim igračima.

Izvor: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi pred utakmice u Ligi nacija protiv Švajcarske (12. oktobar) i Španije (15. oktobar), a selektor Dragan Stojković Piksi održao je večeras važan sastanak.

Zajedno sa svojim saradnicima iz stručnog štaba A reprezentacije, Piksi je uradio detaljnu video-analizu Švajcarske. Pored toga, srpski fudbaleri imali su priliku da pogledaju i segmente sa mečeva u prva dva kola. Selektor je apostrofirao pozitivne stvari i taktičku disciplinu iz duela sa Španijom na stadionu "Rajko Mitić", ali i neke propuste iz duela sa Danskom koje bi trebalo korigovati uoči meča sa Švajcarskom.

Podsjetimo, Švajcarci su na startu ovog ciklusa zabilježili dva poraza, u Kopenhagenu od Danske i na domaćem terenu od Španije.

Orlovi će i naredna dva dana boraviti i trenirati u svojoj bazi u Staroj Pazovi, odakle u petak u prijepodnevnim satima kreću za Niš. Meč sa Švajcarskom igra se u Leskovcu, a potom "orlovi" lete za Kordobu gdje će igrati sa Španijom.

Osim što je važno zbog uspjeha u Ligi nacija, Srbija mora da pobjeđuje i zbog žrijeba za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!