Fudbal

Sarkastična poruka Matsa Humelsa: Pogledajte šta je objavio na Instagramu dok čeka debi u Romi

Autor Bojan Jakovljević

Iskusni Nijemac prije više od mjesec dana stigao je u Vječni grad, ali još uvijek nije upisao ni minut u dresu "vučice".

Izvor: Raffaele Conti/IPA Sport/ipa-age / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mats Humels poslao je sarkastičnu poruku Romi putem društvenih mreža, jer još uvek nije debitovao za rimski klub.

Defanzivac je bio bez ugovora tokom cijelog ljeta nakon završetka avanture u Borusiji Dortmund i konačno je potpisao za "vučicu" 4. septembra. Međutim, i nakon više od mjesec dana, on još čeka na svoj prvi zvanični nastup za italijanski klub.

Sada je na Instagramu njemački reprezentativac objavio seriju fotografija sa treninga u dresu Rome, ali i fotografije tokom šetnje i ragledanja znamenitosti Vječnog grada, uključujući sendviče i kafu.

Objava je imala i prilično sarkastičan ton.

"Rim za sada. Uskoro će i slike sa utakmica, mislim."

Humels u decembru puni 36 godina i nije stigao potpuno spreman zbog vremena koje je proveo bez kluba ovog ljeta. Još je na predstavljanju u novom klubu tvrdio da nije u potpunosti spreman i da će biti potrebno vrijeme da uđe u formu, što je potvrdio i tadašnji trener Danijele de Rosi. Mladi stručnjak u međuvremenu je napustio klub, zamijenio ga je Ivan Jurić, ali ni Hrvat za sada nije dao šansu Humelsu da debituje.

Očekivalo se da će igrati za vikend protiv Monce u Seriji A (1:1), ali je morao da se povuče iz tima nakon što je dobio simptome gripa.

Za sada je tri puta bio na klupi u Seriji A i dva puta u Ligi Evrope, tako da se njegovi prvi minuti svakodnevno očekuju i debi je samo pitanje vremena.

(MONDO)