Fudbal

Šta se dešavalo na Policama? Oštra poruka Leotara nakon četiri crvena kartona

Autor Haris Krhalić

U utakmici igranoj u Trebinju isključena su četiri fudbalera i glavni treneri oba tima.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbaleri Leotara su danas doživjeli minimalan poraz u okviru 12. kola Prve lige RS od Ljubića. Gosti iz Prnjavora slavili su zahvaljući golu Arsena Kneževića iz 47. minuta.

Zanimljivo je da je domaći tim zaradio čak četiri crvena kartona, od čega je jedan dobio trener Zoran Šaraba.

Prvi koji je pocrvenio na ovom meču bio je Luka Babić koji je zaradio isključenje u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, a samo tri minute ranije dobio je žuti karton.

Nakon Babića crveni karton, odnosno drugi žuti, dobio je Matija Glogovac u 76. minutu, a četiri minuta kasnije vidjeli smo i pomenuto isključenje trenera Leotara.

A onda u 90. minutu vidjeli smo još dva crvena kartona, po jedan na obje strane. Iz ekipe Leotara ranije na hlađenje morao je kapiten Darko Đajić dok je kod Leotara isključen Boris Ostojić. Dodajmo da je crveni karton zaradio i trener Ljubića Vladanko Komlenović.

Nakon svega oglasio se klub iz Trebinja čiju poruku prenosimo u cijelosti:

„Danas je na Policama Leotar izgubio od Ljubića, ali je poražen fudbal. Nama bodove ništa ne može vratiti, ali će ova utakmica sigurno dobiti i treće poluvrijeme pred nadležnim organima.Utakmicu smo završili sa ČETIRI crvena kartona, a o penalima i ofsajdima će tek biti riječi. Mislili smo da su neke stvari daleka prošlost, ali izgleda da i dalje postoje pojedinci koji nas vraćaju na početak (ili na dno)“, poručili su Trebinjci.