Fudbal

Puna Humska vidjela Partizanovu pobjedu! Mučenje crno-bijelih, pa preokret za eksploziju Grobara

Autor Goran Arbutina

Partizan pobijedio Čukarički 3:1 pred punim tribinama stadiona u Humskoj!

Izvor: MN PRESS

Partizan je pobedio Čukarički 3:1 (0:1) poslije preokreta, na novom početku kluba iz Humske!

Grobari su prekinuli bojkot i vratili se na južnu tribinu, sve je bilo crno-belo i na istočnoj i zapadnoj strani i navijači su vidjeli tim koji ima dosta problema u igri, ali koji je još jednom pokazao da se ne predaje!

Iako je mladi Mihailo Cvetković donio Čukaričkom vođstvo 1:0 preciznim udarcem u 24. minutu, a potom i pogodio stativu u pokušaju za 2:0 za "brđane", crno-bijeli ovaj meč prosto nisu smjeli da izgube. Prije svega zbog broja ljudi na tribinama, koje godinama nisu bile ovako pune.

U naizgled ne tako ozbiljnoj situaciji pred golom Čukaričkog, Miladin Stevanović srušio je Đorđa Jovanovića u 53. minutu, dobio žuti karton i omogućio Bibrasu Nathu da iz penala izjednači. Nije prošlo mnogo, a crno-bijeli su opet poslije prekida dali gol za preokret - centaršut Marija Jurčevića iz kornera i gol Aleksandra Filipovića u 65. minutu za 2:1.

Tačku na utakmicu stavio je Aldo Kalulu, na asistenciju primećenog rezerviste Papea Furera sa leve strane, za konačnih 3:1 i za kraj ipak prijatne večeri navijača Partizana u Humskoj, gdje će ubuduće sigurno dolaziti u većem broju.

"Pokazali smo karakter, opet smo morali da se vraćamo iz minusa, navijači su svakako faktor, ali i karakter je tu, veliko bravo momcima", rekao je Partizanov trener Savo Milošević poslije meča.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt