Fudbal

"Hrvat Srbinu kaže da je brat?": Rakitić oduševio i španske voditelje (VIDEO)

Nemanja Gudelj i Ivan Rakitić su očigledno razvili snažan odnos dok su zajedno igrali za Sevilju.

Izvor: x/printscreen

Nemanja Gudelj je poslije godina u Holandiji, Kini i Sportingu svoje mjesto pod suncem našao u Sevilji gdje je već pet godina i gdje je sa vremenom postao zamjenik kapitena. A stekao je i mnoge prijatelje u Andaluziji i jedan od najvećih je očigledno legendarni hrvatski vezista Ivan Rakitić. 

U emisiji španske televizije "Gol a Gol" defanzivni vezista reprezentacije Srbije bio je gost, a voditelji su mu priredili iznenađenje. Uživo se iz Splita u program uključio sadašnji vezista Hajduka i odmah kada je vidio Gudelja uživo u programu rekao je "Ninđa moj!", na našem jeziku, nakon čega se tek prebacio na španski. 

Bilo je očigledno da su za vrijeme drugog Rakitićevog mandata u klubu od 2020. do prošle sezone izgradili sjajan odnos i iskusni 36-godišnji Hrvat je poželio sve najbolje Gudelju i istakao da mu je jako drago što je dobio tu čast da čak nosi i kapitensku traku.

"Ti si nevjerovatna osoba, drago mi je što vidim da uživaš u Sevilli i prije svega što postaješ kapiten. Nadam se da si dobro ti i tvoja porodica. Znaš da imaš moju podršku i u kontaktu smo. Ako ti treba pomoć, na mene možeš računati, ali prije svega - volim te, brate, pošalji poljupce porodici i nadam se da će tu uskoro vidjeti. Idemo, brate!", rekao je Rakitić. 

U studiju je nastalo oduševljenje, a Španci koji su očigledno dovoljno dobro upućeni u odnose Hrvatske i Srbije bili su vrlo zadovoljni onim što vide. "Hrvat govori Srbinu da mu je brat... Kako mi se sviđa da to čujem", rekao je jedan od voditelja, a onda mu je Gudelj sve vrlo kratko objasnio."Ivan i ja smo braća, imamo dobar odnos otkako sam došao u Sevilju. Hvala mu na lijepim riječima."