Fudbal

"I Barsa je željela Sensija, ali Inter je bio brži"

Autor mondo.ba

Predsjednik Sasuola otkrio da je sjajni vezista, koji ove sezone pruža odlične partije u dresu "nerazura", bio i na meti Barselone.

Predsjednik Sasuola Đovani Karnevali otkrio je da je za usluge nekadašnjeg veziste ovog tima Stefana Sensija bila zainteresovana i Barselona, ali je Inter bio uporniji i brži, te je uspio u svoje redove da dovede talentovanog fudbalera, koji je već u prvoj sezoni pokazao da će biti ogromno pojačanje za "nerazure".

"Kada sam bio u Barseloni na pregovorima oko Marlona, jedan od direktora raspitivao se za Sensija. Znali su za njega, pratili ga, ali Inter je bio brži. Dogovor, kojem je prisustvovao i Antonio Konte, brzo je postignut u petak", rekao je Karnevali za "Korijere delo Sport".

 "Već sljedećeg ponedjeljka, trebalo je da imam važan sastanak sa stranim klubom...", naglasio je prvi čovjek Sasuola.

Iako je 24-godišnji fudbaler u Inter stigao na jednogodišnju pozajmicu, nema sumnje da su na "Đuzepe Meaci" zadovoljni njegovim partijama, te da će iskoristiti opciju da ga otkupe na kraju sezone.

U prvih sedam nastupa postigao je već tri gola, te bio jedan od najproduktivnijih fudbalera Intera upisavši i dvije asistencije.