Fudbal

Gvardiola nije Flojd: Uništio automobile vrijedne 540.000 evra

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester sitija od dolaska u Englesku 2016. godine promijenio četiri vozila

Pep Gvardiola ima fudbal u "malom prstu" i jedan je od najboljih fudbalskih trenera na svijetu, ali ono u čemu sigurno nije dobar su automobili.

Katalonac vozila smatra potrošnom robom i prema njima nema posebne naklonosti, bez obzira što na to što uvijek vozi skupocjene automobile.

Naime, od dolaska u Mančester siti uništio je već četiri vozila i dobro obavešteni kažu da je veliki dio zarade uložio u popravke. On nije loš vozač, odnosno nije ih slupao, već ih je uništio zbog nebrige.

Gvardiola je najmanje dva automobila uništio tako što je sipao pogrešno gorivo, a nekolicina je ostala i bez bočnih retrovizora.

Mediji prenose da je do sada uspio da uništi Mercedes GLE, terensko vozilo "rendž rover", srebrni Bentli GTX700 i Mini kuper, čija se ukupna vrijednost procjenjuje na 540.000 evra.

Za Gvardiolu kruži priča da je i kao menadžer Barselone i Bajerna imao "problema" sa automobilima, pa mu je navodno po dolasku u Mančester nuđeno da ima ličnog vozača, ali je on to odbio. Više voli da bude "sam svoj majstor", pa kad napravi štetu - plati i nastavi dalje.