Fudbal

''Pazi kako radiš, ovo će biti na MONDU!''

Autor Dragan Šutvić

Ekipa je sjajno radila, Krunić i Zlojutro prezadovoljni, sve ide kako treba u Antaliji

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

/Od izvještača Monda sa priprema u Antaliji Dragana Šutvića/

Poslije doručka - udarnički!

Tako bismo najkraćim mogućim crtama opisali današnji trening fudbalera Borca održan u teretani hotela Titanic, neposredno nakon ''najvažnijeg obroka''.

Krunićev tim je ''druženje sa spravama'' započeo u 9.30 po turskom vremenu (ili ako vam je lakše, 7.30 po banjalučkom), a taj dio velelepnog hotela bio je ofarban u crveno-plavo sve do 11.00 po antalijskom (9.00 po banjalučkom vremenu).

I odmah, po silasku iz restorana - jako i žustro, kako i dolikuje imenu Borac!

Ekipa je u teretani radila podijeljeno u dvije grupe - obje su se zadržale po 45 minuta, a kondicioni trener Nemanja Zlojutro, čijem oku ništa nije moglo da promakne, bio je prezadovoljan kako je ekipa obavila trening.

''Dvije grupe rade po 45 minuta i zaista je trening odrađen kvalitetno. Radimo na projekciji snage i sticanju jakosti što nam je potrebno za popodnevne treninge, a momci su bez problema odradili sve zadatke postavljene pred njih'', rekao nam je Zlojutro, koji je najčešće ponavljao jednu riječ - BRAVO.

I zaista je bilo tako.

Banjalučki fudbaleri kao da su se takmičili sami sa sobom. Nije baš bilo lako utvrditi ko prednjači: da li lider generacije Stojan Vranješ, ''stari napadački lisac'' Saša Kajkut, ''komandant odbrane'' Marko Jovanović... a ''mlađarija'' je sve pratila i nije sama sebi dopuštala da kaska.

A da bi sve bilo kako treba, brinuo se i šef Branislav Krunić, koji je zadovoljno šetkao teretanom, a osmijeh na njegovom licu tokom vježbi govorio je dovoljno.

Baš u trenucima kad je prva grupa trebalo da završi svoj rad, naš izvještač je u jednoj od kratkotrajnih pauza ''prebacio koju pametnu'' sa Aleksandrom Radulovićem, a vidno raspoloženom Kruniću se ote:

''Pazi kako radiš vježbe, snima se i slika. Pripazi kako radiš, izaći će to na Mondu!''

Borčevi fudbaleri će, inače, danas od 15.30 po turskom vremenu odraditi još jedan trening, onaj koji najviše vole - sa loptom, na terenu.

Pratite pripreme uz Mondo!

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk