Fudbal

Fočak otvorio dušu: Plakao sam kad sam potpisao za Milan

Autor mondo.ba

Rade Krunić opisao kako se osjećao nakon što je dogovorio saradnju sa "rosonerima".

Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani

Vezista Milana Rade Krunić otvorio je dušu i otkrio kako je plakao kada je potpisao ugovor sa slavnim italijanskom klubom.

Krunić je istakao da su mu najveći idoli bili Kaka i Ronaldinjo, te da je vjerovano da će mu se ostvariti san da zaigra na kultnom milanskom stadionu.

"Plakao sam kada sam potpisao ugovor sa Milanom. Navijači 'rosonera' su nevjerovatni, cijene što uvijek dajem svoj maksimum i uvijek je emotivno kada se igra na 'San Siru'", istakao je Krunić u razgovoru sa navijačima Milana preko Instagrama.

Fudbaler rođen prije 26 godina u Foči stigao je prošlog ljeta iz Empolija na "San Siro", a od tada je odigrao samo devet mečeva sa "rosonere".

Povreda ga je sputala da zabilježi više nastupa u dresu novog kluba, ali u međuvremenu se oporavio, te s nestrpljenjem očekuje nastavak sezone u Seriji A.

"Sada se osjećam dobro. Prošlo je već mjesec dana otkako više ne osjetim bol u stopalu. Biću spreman za nastavak sezone. Nadam se da ćemo sa treninzima nastaviti 3. maja, ne mogu dočekati da se ponovo nađem na terenu", poručio je nekadašnji fudbaler Sutjeske iz Foče, Donjeg Srema, čačanskog Borca i Verone.

Kako ističe, vjeruje da će se Milan vratiti na stare staze slave.

"Mi smo Milan i uvijek moramo imati visoke ambicije, kao što je Evropa. Daćemo sve od sebe da se vratimo u vrh italijanskog fudbala", zaključio je bh. reprezentativac.