Fudbal

Klopova zamjena za Lovrena stiže sa dna Primere?

Autori mondo.rs Nebojša Marković

O tome pišu španski mediji.

Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Liverpul je - uprkos čitavom haosu koji je napravila pandemija korona virusa - na putu da završi istorijsku sezonu u Premijer ligi i napokon, poslije 30 godina postanu šampioni Engleske.

A onda će početi prelazni rok u kojem će "redsi" pokušati da se pojačaju. Neki kažu čak i da će dovoditi pojačanja iz posljednjeplasirane ekipe Primere!?

Kako piše španska "Marka", Jirgen Klop će ovog ljeta želeti da se ratosilja Dejana Lovrena, hrvatskog štopera koji je nedavno bio u centru pažnje zbog čudnih stavova o 5G mreži i vakcinaciji, ali i koji Liverpulu ne može da pruži ono što im je potrebno.

Zato bi Nijemac mogao da se okrene Espanjolu i njihovom Leandru Kabreri!

Krajnje neočekivano, ovakvi napisi navode da bi 28-godišnji Urugvajac mogao da stigne za samo 15.000.000 evra, kolika je njegova izlazna klauzula.

Takođe, navodi se i da njegovi kvaliteti u iznošenju lopti iz posljednje linije igraju određenu ulogu u čitavoj priči.

No, pitanje je koliko je realistično pisanje "Marke". Navodi se i da Kabrera nije jedini koga Liverpul posmatra, a među tim igračima su i Dan Aksel Zagadu iz Borusije Dortmund i Tanguj Kuasi iz Pari sen Žermena.

Bilo kako bilo, "redsima" će zaista biti potreban štoper koji će pojačati konkurenciju.

Lovrenovo vrijeme na "Enfildu"se bliži kraju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.