SRUŠIO NASLOVNE!

Bejl ODBIO da igra: Kakvu poslasticu je servirao Zidan veče pred meč godine

Autor mondo.rs

Uredništvo "Marke" i "Asa" nije ovo očekivalo...

MANCHESTER, ENGLAND - APRIL 25: Cristiano Ronaldo (L) and Gareth Bale (R) listen to Zinedine Zidane manager of Real Madrid during a Real Madrid training session on the eve of their UEFA Champions League semi final first leg match against Manchester City at the Etihad Stadium on April 25, 2016 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Dave Thompson/Getty Images)
Izvor: Dave Thompson/Getty Images Europe

Dan pred "biti ili ne biti" utakmicu u Mančesteru - nova, vruća epizoda serijala netrpeljivosti između trenera i najplaćenijeg fubalera Reala!

Zinedin Zidan pojavio se večeras pred novinarima, poslije jedinog treninga ekipe na "Etihadu", i španskim medijima ponudio "masnu" informaciju za sutrašnje naslovnice.

Izvor: Guliver, Denis Doyle/Getty Images Europe

Utakmicu Siti - Real prenosiće TV Arenasport.

"Garet Bejl tražio je da ne bude u timu", rekao je trener aktuelnog šampiona Španije, koji je u prvom mandatu u Realu osvojio tri Lige šampiona iz tri pokušaja.

Za četiri od četiri, prvo će morati da nadoknadi poraz od 1:2 u prvom meču osmine finala, zabilježen prošle zime u Madridu, kada je Mančester siti propustio priliku da ubjedljivije porazi najtrofejniji klub Evrope pred 80.000 navijača na "Santijago Bernabeu" stadionu.

Navijača u petak od 21.00 neće biti na tribinama stadiona u Mančesteru, na kom će sastav menadžera Pepa Gvardiole pokušati da "bukira" svoje mjesto na završnici sezone u Portugaliji.

Da li je Zidan namjeravao da iznenadi kolegu uvođenjem zaboravljenog Velšanina u igru? Ne znamo, ali znamo da će ova izjava nekada najboljeg fudbalera svijeta imati jak odjek u Španiji i šire...

"Bio je to privatni razgovor sa njim. Ostalo ostaje između njega i mene, ali rekao je da ne želi da igra", rekao je Zidan, koji je ljetos tokom turneje ekipe u Americi javno rekao da je "najbolje za klub i fudbalera da Bejl ode".

Ljevonogi bombarder plaćen Totenhemu 101 milion, sa godišnjom zaradom od 22 miliona evra, posljednji put igrao je 24. juna.