TO JET O!

Bane Ivanović se ne vraća u Srbiju: Oprostio se, nije profesionalno da ga vraćamo!

Autor Milutin Vujičić

Sada više nema dileme...

Izvor: MN PRESS

Utakmica protiv Švajcarske, ukupno 105. u dresu "orlova" za Branislava Ivanovića, ostaće i posljednja koju je u karijeri odigrao kao član državnog tima.

To je potvrdio aktuelni selektor Ljubiša Tumbaković na konferenciji za medije povodom objavljivanja spiska za Ligu nacija. Upitan da prokomentariše da li je i o čemu razgovarao sa Ivanovićem, kao što je ranije najavio, selektor je kazao da mu smeta kada dobija takva pitanja.

Istakao je da je "specifičan po pitanju spiska" i da ne voli kada treba da prepričava privatne razgovore koje je imao sa fudbalerima.

"Na osnovu igračkog i ličnog kvaliteta - Branislav Ivanović je u statusu da bude reprezentativac. Kad tako postavite pitanje, ne vidim razlog da mi stalno moramo da pričamo... Selektor ima pravo da napravi spisak koji mu je u ideji kako reprezentacija treba da igra odgovara. Bane je sjajna ličnost i igrač, ali kad se neko oprosti od reprezentacije, onda ne bi bilo profesionalno da se vraćamo na to", poručio je Ljubiša Tumbaković i time zatvorio priču o bivšem kapitenu.

"To je kriterijum. Bio si tu, završio si, lijepo smo se ispozdravljali i idemo dalje".

Podsjetimo, Branislav Ivanović iz nepoznatih razloga nije pozivan za reprezentaciju Srbije poslije prethodnog Svjetskog prvenstva, dok mu je pred put "skinuta" kapitenska traka.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.