"POLA" SERIJE A SE ZARAZILO...

Miha nije trebalo da ide tamo: Kosta Smeralda, raj na zemlji i žarište KORONE!

Autor mondo.rs

Bijonse i Džej-Z, Rijana, Elton Džon, Hajdi Klum, svojevremeno i Lejdi Dajana i Dodi Al Fajed... Teško je odoleti Sardiniji, ali Mihajlović je trebalo. Bar ove godine.

Izvor: Instagram

Siniša Mihajlović bio je pozitivan na testiranju na COVID-19 po povratku u Bolonju sa godišnjeg odmora, koji je proveo krstareći Mediteranom sa suprugom Arijanom, kćerkama Viktorijom i Virginijom, kao i njihovom drugaricom Ticijanom Rokom.

Mihajlovići su obilazili najljepše plaže Sardinije i povremeno pristajali u neke od brojnih hotela sa privatnom marinom za jahte i manje brodove, a potom nastavljali dalje.

U jednom od "rizortova", Miha je bio gost biznismena Ormoza Vasfija i njegove supruge Valentine, koji svakog ljeta okupljaju poznate ličnosti u jednom od najekskluzivnijih letovališta Evrope, zalivu Kosta Smeralda.

Tom prilikom, Siniša je odigrao i partiju malog fudbala na terenu hotela "Caja Di Volpi", zajedno sa Flavijom Brijatoreom, Darijom Markolinom, Fabijom Rovacijem, Paolom Bonolisom i ostalim VIP gostima, zbog čega su supruga i kćerke bile posebno ponosne.

Bilo je to njihovo prvo zajedničko putovanje od kada se Miha u maju ove godine, konačno, izborio sa leukemijom, transplatacijom koštane srži i višemesečnom hemoterapijom.

Bez obzira na to, ljekari koji vode računa o Mihajlovićevom zdravlju upozoravali su da, u vrijeme pandemije korona virusa, on spada u rizičnu grupu. Zbog toga je i prvi talas pandemije proveo u Rimu, na čemu je insistirao njegov klub.

Izvor: Chris Ricco/Getty Images Europe

Bolonja je danas saopštila da će njen trener naredne dve nedelje provesti u strogo izolaciji, to je potvrdila i njegova kćerka Vitorija i dodala da se Siniša dobro osjeća, a kada sutra budu obavljena testiranja prvotimaca plavo-crvenih - saznaćemo i kakav je bilans pozitivnih na "Renato Dal'Ari".

U ostalim klubovima, koji su mahom ove nedjelje okupljali fudbalere na početku priprema za sezonu 2020/21, situacija uopšte nije dobra. Više slučajeva pozitivnih prijavili su Fiorentina, SPAL, Torino, Napoli... List "Corriere" navodi da se jedna stavka izdvojila kao zajednička za inficirane fudbalere i trenere - ljetovali su na Sardiniji.

Ne želeći da rizikuju putovanjima u inostranstvo, Italijani su se ovog ljeta mahom odlučivali za luksuzne hotele na Sardiniji, kojima prethodnih godina nije odolijevao ni svjetski "džet set". Bijonse i Džej-Z, Rijana, Elton Džon, Hajdi Klum, svojevremeno i Lejdi Dajana i Dodi Al Fajed...

Svi oni su u ljetnim mjesecima obilazili arhipelag La Madelena, mjesto Santa Tereza Galura, plažu Izola Rosa, Stintino, Algero i čuveni "roze plažu" Budeli, nazvanu tako zbog neobične boje pijeska. Sardiniji je teško odoljeti, ali je Miha to trebalo da uradi. Makar ove godine.

Strahujući od novog talasa, Italijani su svoj "raj na zemlji" proglasili i žarištem korone. Danas je registrovano više od 1.000 zaraženih, što je prvi takav slučaj još od maja.