SVE JE BLIŽE

Gavrić u Italiji do kraja septembra: Zvezdi najmanje 3.000.000€, pridružuje se dvojici partizanovaca!

Autor mondo.rs

Pregovori su i dalje u toku, još nije postignut konačni dogovor, ali izgleda da je samo pitanje vremena...

Izvor: MN PRESS

Željko Gavrić je sve bliži odlasku iz Crvene zvezde i sve je bliži dolasku u Italiju.

Čini se da je poznato u koji klub će otići mladi fudbaler crveno-bijelih.

Pominjalo se nekoliko italijanskih klubova ovog leta kao zainteresovani da u svoje redove dovedu Željka Gavrića i izgleda da je sada ostao samo jedan tim u toj trci.

Radi se o Fiorentini!

Gavrić i Zvezda trenutno traže najbolje rješenje za njegov eventualni transfer i mladi krilni napadač je trenutno najbliži timu sa "Artemio Frankija", piše "Sportski žurnal".

Trenutno se vode pregovori, a isti list piše da se očekuje da transfer bude realizovan do kraja septembra, možda čak i do kraja reprezentativne pauze.

Kako stvari stoje, obeštećenje neće biti manje od 3.000.000 evra uz mogućnost da šampion Srbije zaradi i na eventualnim procentima od naredne prodaje Gavrića.

Gavrić je bio na meti klubova kao što su i Atalanta i Roma, ali je u cijeloj priči Fiorentina bila najkonkretnija. Ranije se pominjalo i da bi Zvezda u suprotnom pravcu od "viole" mogao da dobije na pozajmicu Aleksu Terzića, svog nekadašnjeg igrača.

Ipak, Terzić je otišao u Empoli, pa od toga nije bilo ništa. Takođe, Gavrić neće biti "sam" u Firenci, pošto za Fiorentinu već nastupaju bivši igrači Partizana Dušan Vlahović i Nikola Milenković.