BIĆE I KAZNI!

Navijači se maskirali u fotografe: Disciplinske prijave Partizanu i Zvezdi poslije derbija!

Autor mondo.rs

Nije bilo publike, ali bilo je propusta.

Izvor: MN PRESS

Navikli smo da poslije svakog "vječitog" derbija klubovi plaćaju ceh Fudbalskom savezu Srbije zbog pirotehnike i nereda navijača, a iako je 163. susret Partizana i Crvene zvezde odigran bez publike - kazne nisu izbjegnute.

Disciplinskoj komisiji FSS biće prijavljena oba kluba zbog nepoštovanja pravila i uputstava o organizaciji utakmica u doba korona virusa, prenosi "Sport Klub".

Partizan očekuje kazna zbog loše organizacije meča pošto su službena lica evidentirala mnogo više od dozvoljenog broja ljudi na tribinama, pa je tako prijavljeno da su iza golova stajali pojedini navijači pokriveni fotoreporterskim markerima.

Dvojica od njih čak su i izbačena sa utakmice pošto je utvrđeno da nisu fotografi.

Isti izvor navodi da je tokom drugog poluvremena jedan od spornih lica iza gola loptom pogodio i kapitena crveno-bijelih Milana Borjana, a to je primijetio delegat meča, dok je poslije meča "palo pomirenje".

Izvor: MN PRESS

Kaznu, vjerovatno novčanu, čeka i Crvena zvezda koja nije ispoštovala pravila o korona virusu propisana od strane FSS. Konačnu odluku trebalo bi da čujemo za desetak dana posle prijave direktora takmičenja Aleksandra Pivića.