• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totalno ludilo u Evroligi - Gudura blistao, Mirotić riješio nemogućim šutem: Vidjeli smo potez sezone - zato je šampion!

Autor Nemanja Majstorović

Dva bivša prvaka Evrope priredila su ou!

 Totalno ludilo u Evroligi - Gudura blistao, Mirotić riješio nemogućim šutem: Vidjeli smo potez sezone - zato je šampion! Izvor: MNPRESS

Kakvu dramu smo vidjeli u Istanbulu! Jan Veseli i Marko Gudurić su blistali, a utakmica bivših prvaka Evrope riješena je u posljednjim momentima!

Nevjerotnim zakucavanjem Devin Buker je izjednačio na šest sekundi do kraja i cijela hala je proključala! Posljednji napad je dobila Barsa, a onda je Nikola Mirotić učinio čudo! Ubacio je šut iz okreta u padu uz zvuk sirene i donio pobjedu svom timu. 

FENERBAHČE - BARSELONA 74:76

Možda će vas zanimati

Fener je imao prednost na startu, a onda je Barsa preokrenula poslije sjajne druge četvrtine. Meč je ušao u pravu rovovsku bitku, sa mnogo grešaka, a na kraju je Mirotić potvrdio zašto je po mnogima najbolji igrač Evrope. 

Kod Barse Mirotić nije blistao tokom meča, a najefikasniji je sa 18 poena bio Kori Higins, dok je Brendon Dejvis imao 16, a Nik Kalates 11 poena. 

Kod Fenera je sa 17 poena sjajan bio Marko Gudurić. Posebno je bio dobar u šutu za tri gdje je iz četiri pokušaja pogodio tri puta, a jedini efikasniji u poraženom timu bio je Jan Veseli sa 24 poena i osam skokova. 

U drugom meču u kome smo takođe vidjeli nevjerovatnu završnicu košarkaši Albe nisu uspjeli da poslije pobjede nad Crvenom zvezdom u Beogradu savladaju i Olimpijakos u Atini. 

OLIMPIJAKOS - ALBA 87:83 

Napravio je Olimpijakos prednost u prvoj četvrtini, povećao do poluvremena, a Alba je u finišu uspjela da se vrati i režira pravu dramu u Atini. Ipak na kraju je pobjeda ostala u Grčkoj. 

Grčki trio Dorsi sa 13, Papanikolau sa 12 i Slukas sa 10 poena su donijeli pobjedu svom timu, dok je kod Albe Da Silva imao 17, Lo 11, a Olinde 10 poena. 

Evroliga, 6. kolo: 

utorak: 

Monako - Crvena zvezda 80:72
Fenerbahče - Barselona 74:76
Olimpijakos - Alba 87:83
Makabi - Žalgiris 76:62
Bajern - Olimpija Milano 

srijeda: 

Uniks - Baskonija
Zenit - Real Madrid 
ASVEL - CSKA 
Panatinaikos - Efes

Standings provided by SofaScore LiveScore

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC