• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Virtus Crvena zvezda uživo prenos
 Virtus Crvena zvezda uživo prenos

Zvezda glatko izgubila, ovakva igra pali alarme! Crveno-bijeli podbacili u Italiji, Teo ih razbio za nekoliko minuta!

Veliki problemi i poraz srpskog tima u Bolonji. Top 8 je sve dalje.

 Virtus Crvena zvezda uživo prenos Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je doživjela poraz od Virtusa u Bolonji i tim neuspjehom dodatno su smanjene njene šanse da se nađe u aktivnoj trci za plasman u Top 8 fazu - i zbog poraza i zato što sada ima lošiji međusobni skor protiv italijanskog velikana, koga je u "Pioniru" pobijedila devet poena razlike. Konačan rezultat u Bolonji bio je 84:72 za italijanski tim, koji je za samo nekoliko minuta meča poveo 9:0 i pokazao i velikom broju navijača crveno-bijelih u hali kakav će meč gledati.

Vođstvo Virtusa kretalo se uglavnom od 15 do maksimalnih 19 poena razlike, a Zvezda je samo povremeno uspijevala da "veže" nekoliko napada i odbrana. Trener Duško Ivanović tražio je dobitnu kombinaciju i postavu koja bi uspjela da se bori sa domaćinom, ali nije je promašao. Zbog toga Zvezda odlazi na gostovanje Armaniju sa skorom 10-12 i sa sve očiglednijim problemima u igri i sa serijom loših rezultata u Evroligi, u kojoj je doživjela četiri poraza u posljednjih pet mečeva.

VIRTUS: Kordinije 11, Belineli 9, Pajola 6, Bako 9, Žaite 11, Lundberg, Šengelija 15, Haket 4, Miki, Kamara, Vims 13, Teodosić 6 (9 as), Abas.

ZVEZDA: Holand, Vildoza 20, Lazarević 9, Mitrović 2, Lazić 9 (3/3 za tri), Dobrić 6 (2/2 za tri), Ivanović 2, Ilić 10 (7 sk), Nedović 4, Marković, Kuzmić, Petrušev 8, Bentil 2.

23:09

22:54

Kraj utakmice - ubjedljiv poraz Zvezde

Virtus je pobedio Zvezdu 84;72, a tačku na meč stavio je Miloš Teodosić, koji je sjajnom igrom i poveo Italijane ka trijumfu. Već u prvoj četvrtini vodili su 9:0, dali Zvezdi 30 poena za 10 minuta košarke i posle tog perioda je bilo jasno da su problemi u igri crveno-belih večeras preveliki da bi bila ravnopravna domaćinu.

Zvezdin skor sada je 10-12 i izgubila je četiri od poslednjih 5 utakmica.

22:41

Još pet minuta i odavno je sve jasno

U mirnom ritmu, dok obe ekipe čekaju da prođe vreme, Virtus vodi i dalje ogromnih 76:59, a Teodosić ne želi da brzo završava napad posle još jednog poklona Ognjena Dobrića domaćima.

22:34

Virtus mirno ide ka pobjedi

Belineli je iznudio prekršaj u reketu i na osam minuta do kraja postavio ogromnih "plus 19" - 74:55.

22:21

Zvezda ponovo tone

Kajl Vims je trećom trojkom vratio Virtus na "plus 15" (59:44) i razlika je potom rasla ponovo do maksimalnih "plus 19" (70:51), poenima Ajzee Kordinijea. Ogromni problemi za crveno-bele dok se završava treća četvrtina.

22:11

Dobrić trojkom daje nakratko nadu

Borbeni bek Zvezde pogodio je za "minus 10" na početku drugog poluvremena (41:51), ali to nije uznemirilo domaće. Odgovorili su poenima Kajla Vimsa i Tornike Šengelije, za ponovo velikih 59:44 za Italijen. U toku je 24. minut.

21:50

Petrušev pogađa, ali Zvezda još daleko

Mladi centar crveno-belih izborio se sa čuvarima u poslednjem napadu u prvom poluvremenu i pogodio za "minus 13". Ekipe idu na poluvreme sa rezultatom 48:35.

21:41

Mitrović zakucava, Zvezda se trgla!

Mogao je Lazarević da ubaci trojku za "minus 8", ostao je potpuno sam, ali je promašio na dva minuta do poluvremena. Ostalo je 42:31 za domaće.

21:39

Može li Zvezda da se probudi?

Stefan Lazarević pogodio je na Mitrovićevu asistenciju za 29:40 a trener Virtusa Serđo Skariolo ukazao je igračima na tajm-autu na igru u tranziciji Luke Vildoze, kao i na "mekanu" odbranu svog tima.

Izvor: MN PRESS

21:32

Snažan udarac za Vildozu, još jači za Zvezdu

Argentinac je pretrpeo jak faul, pa stao na liniju penala pri vođstvu Virtusa 38:19. Skoro 20 razlike za samo 13 minuta košarke dovoljno oslikava kako izgleda meč u Bolonji.

Izvor: MN PRESS

21:25

Veoma loša četvrtina Zvezde

Virtus vodi čak 30:14 posle prvih 10 minuta. Crveno-beli su pogodili samo jednu trojku iz osam pokušaja, dopustili su domaćinu čak osam pogodaka za 2 iz 11 pokušaja, a o timskoj igri Italijana govori i osam asistencija. Naravno, Miloš Teodosić je vodio taj ples Virtusa.

Izvor: MN PRESS

21:20

Virtus razbija Zvezdu

Prošlo je malo više od osam minuta, a domaćin već vodi čak 16 razlike - 27:11. I to posle koša Luke Vildoze, jer je bilo i 27:9...

21:08

Virtus prelako poentira

Sada je i Danijel Heket bez problema pogodio, za vođstvo Virtusa 15:4 u 5. minutu. Zvezda još ne može da dođe sebi na startu meča

21:06

Veliki problemi za Zvezdu od početka

Zvezda ne može da sačuva Žaitea i stvara velike probleme u reketu srpskog tima. Crveno-beli su se upisali tek u trećem minutu, kada su domaći vodili 9:0.

Ben Bentil ušao je u igru i ni on nije uspeo da pomogne na startu, pa su Italijani poveli 11:2

20:59

Pogledajte kakvu podršku imaju crveno-bijeli

Izvor: Twitter/kkcrvenazvezda

20:45

Zvezda se oglasila - ima ogromnu podršku

20:40

Ko kako stoji

Skor Virtusa je 9-12, a Zvezde 10-11. Crveno-beli za sobom imaju poraz u "večitom derbiju" u Evroligi i nakon tog meča smanjen im je prostor za neuspehe ako hoće u Top 8 fazu, a hoće.

Izvor: MN PRESS

20:30

Dobro došli u tekstualni prenos

Utakmica Virtus - Crvena zvezda počinje u 21 čas, pratite je u tekstualnom prenosu na MONDU.

UKRATKO

  • Virtus - Crvena zvezda 84:72
  • Veliki broj navijača Zvezde u hali
  • Zvezda sada ima skor 10-12, kao i Virtus
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Ne daj se Zvezdo....mala kriza ali ništa strašno....ima još da se igra....

Najnovije