• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Otpustite Divca!" Navijači Kingsa su nezadovoljni i pokrenuli su peticiju za smjenu Srbina

Autor Milutin Vujičić

Poslije još jedne loše sezone prekipilo im je...

 "Otpustite Divca!" Navijači Kingsa su nezadovoljni i pokrenuli su peticiju za smjenu Srbina Izvor: Guliver/Omar Rawlings/Getty Images

Još jedna neuspješna sezona za Sakramento!

Franšiza iz Kalifornije posljednji put je u takmičarskoj 2005/06 igrala u plej-ofu, a tako će ostati i poslje ove neobične sezone. Porazom od Portlanda izgubili su šanse da uđu u doigravanje, pa tako katastrofalni niz traje već punih 14 godina i drugi je najduži u istoriji NBA lige.

Navijači su bijesni zbog toga, traže od rukovodstva da preuzme odgovornost, a jedan od onih koji je na meti je i generalni menadžer Vlade Divac.

Legendarni srpski košarkaš od 2015. godine vodi brigu o najvažnijim operativnim stvarima u Sakramentu (dolasci i odlasci igrača, angažovanje trenera:..), a navijače i dalje "žulja" što je propustio šansu da izabere Luku Dončića na draftu 2018. godine.

Umjesto njega to je učinio Dalas (preko Atlante) i već sada je jasno da su mnogo bolje prošli od Sakramenta koji je prije njega birao Marvina Beglija Džuniora.

Nakon što je postalo jasno da je i ova sezona neuspješna za Sakramento, navijači su na Internetu pokrenuli peticiju kojom traže otkaz za Divca. Navode da im je "muka što je rukovodstvo nekompetentno" i da za početan treba da otpuste srpskog generalnog menadžera.

Nije ovo prvi put da se govorilo o tome da bi vlasnik Vivek Ranadiv mogao da otpusti Vlada Divca, ali je svaki put legendarni srpski centar ponovo dobio šansu da usmjeri franšizu na pravu stranu.

Da li će tako biti i sada, ostaje da vidimo... 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC