DA VAS ČUJEMO!

Vrijeme je za derbi - Može li Partizan da iznenadi Zvezdu? (ANKETA)

Autor Goran Arbutina

Na redu je novi okršaj dva najveća srpska kluba!

Izvor: MN PRESS

Vrijeme je za "vječiti derbi" - ABA liga čeka novi okršaj Crvene zvezde i Partizana!

Jedni dolaze u naletu poslije evroligaške pobjede i sjajnih rezultata u regionalnom takmičenju, drugima čini se nije mogao da stigne gori trenutak.

Crvena zvezda će u nedjelju od 19.30 biti domaćin u hali "Aleksandar Nikolić" u 277. okršaju s Partizanom u svim takmičenjima.

Tim Dejana Radonjića ove sezone ima tek dva poraza u ABA ligi i vrijeme je da počnu da nadoknađuju sve one zaostale susrete koji su bili otkazivani zbog pandemije korona virusa.

Protiv crno-bijelih ove sezone već imaju dvije pobjede i oba puta onako kako najviše boli - minimalnom prednošću. U ABA ligi je bilo 86:85 poslije promašaja Partizana u posljednjim sekundama, a u polufinalu Kupa Radivoja Koraća 79:78 u korist Crvene zvezde.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

Treću sreću će tražiti bez Branka Lazića, koji će biti i jedini igrač kojeg Radonjić neće imati na raspolaganju.

Situacija u Partizanu je daleko teža. Nedavno je klupu tima napustio Sašo Filipovski kojeg je zamijenio Aleksandar Matović. Upravo će novi trener imati dosta "glavobolja", jer poslije ispadanja iz Evrokupa, ima i dovoljno kadrovskih problema.

Partizan će u derbiju biti bez Radeta Zagorca, Vila Mozlija i Erika Mike, a kada se ima u vidu da su posljednju pobjedu u ABA ligi ostvarili 3. januara protiv Splita, jasno je da će ovo biti veliki izazov za crno-bijele.

(MONDO)