Tragedija...

Poruka Kobijeve udovice slama srca! Umesto ćerkinog slavlja tužna objava: Volim te, nedostaješ mi, srećan ti rođendan!

Autor Nebojša Šatara

Supruga čuvenog košarkaša još jednom se oprostila od Đijane.

Izvor: YouTube/RealRealityGossip/Printscreen

Helikopterska nesreća početkom 2020. godine usmrtila je Kobija Brajanta, njegovu ćerku Đijanu i ostale putnike, a košarkaški svet je i skoro godinu i po dana kasnije na velikom gubitku. Koliko Đijana nedostaje, verovatno najbolje zna njena majka.

Vanesa Brajant nije mogla da proslavi 15. rođendan svog deteta, a umesto toga morala je dirljivom porukom da ''pocepa'' srca mnogih koji su cenili i poštovali Kobija.

Udovica čuvenog košarkaša ostavila je na društvenim mrežama dirljivu poruku ćerki koju je prerano izgubila...

''Draga Đijana, srećan 15. rođendan! Volim te! Fališ mi svaki dan! Volela bih da si tu s nama. Nema reči kojima mogu da opišem koliko mi nedostaješ. Volim te Mambasita'', napisala je Vanesa na Instagramu.

Pored Đijane Brajant, Vanesa i Kobi imali su još troje dece. Danas sa majkom žive Natalija Dijamante (18), Bijanka Bela (4) i Kapri Kobi (1).

Počast tragično nastradaloj Đijani Brajant odali su i neki NBA igrači, koji su se na mečevima svojih timova pojavili u specijalno dizajniranim trenerkama. Na trenerkama je bio odštampan nadimak Mambasita, koji je Đijana nosila kao naslednica svog oca.

(MONDO)

Tagovi