IDEMOOO

Ime Nikole Jokića već ugravirano na MVP trofej! Amerikanci proglasili Srbina za najboljeg u NBA

Autor Bojan Jakovljević

U potpunosti je zaludio i medije

Izvor: Profimedia

Sve je jasno!

Srpski košarkaš Nikola Jokić definitivno je na putu da napravi istorijski podvig u NBA ligi, a to je potvrdila još jedna medijska kuća.

Možda će vas zanimati

"Džoker" je sjajnim partijama predvodio Nagetse u svakoj utakmici tokom sezone, a sve te majstorije oprezno su pratili novinari "CBS-a" i zaključili da je Srbin najbliži tituli najkorisnijeg igrača u ligi.

"Lebron Džejms je izjavio da je, prema njegovom mišljenju, Stef Kari ovosezonski MVP. Ali, on je neće osvojiti. Trofej već ima ugravirano ime Nikole Jokića na sebi. Ili bi makar tako trebalo da bude", napisali su na CBS-u.

Dodali su i da ih je impresionirao svojim partijama.

"Jokić je bio izvanredan ove sezone i, kao što možete da vidite, svi naši novinari su izabrali njega za MVP-a", zaključili su Amerikanci.

Sve je više nagovještaja da će Nikola odnijeti ovu titulu, a ono što joj još više daje na značaju je da ukoliko postane MVP ući u društvo Kobija Brajanta, Majkla Džordana, Kevina Garneta, Tima Dankana i Karla Malouna koji su osvajali tu titulu kao igrači koji su u regularnom dijelu sezone odigrali svaku utakmicu.