OTKRIVENO!

Haos! Efes objavio da je Micić potpisao ugovor, pa sve obrisali: Zbrka u Turskoj, šampion Evrope se izblamirao!

Autor Nebojša Šatara

Na njihovim zvaničnim kanalima pojavila se vijest da je Vasilije Micić potpisao novi ugovor, ali je ubrzo sve bilo obrisano... Otkriveno je i zbog čega.

Izvor: MN PRESS

Prava zbrka nastala je u redovima šampiona Evrope.

Efes je u četvrtak ujutro objavio da je potpisao trogodišnji ugovor sa Vasilijem Micićem, ali je to učinio - greškom!?

Neobična vijest stigla je iz Turske pravo niotkuda. Košarkaškom Evropom je odjeknula vijest da su Micić i Efes potpisali novi trogodišnji ugovor, za koji se smatralo da bi mogao da bude jedan od najvećih u istoriji evropske košarke, da bi se ispostavilo da ta vijest i nije baš tačna!

Nedugo nakon zvanične potvrde, Efes je na svojim društvenim mrežama obrisao ove objave, što je zbunilo sve navijače i ljubitelje košarke. Turski novinar Ismail Šenol objasnio je o čemu se radi i zbog čega se sada Efes pravi da se ništa nije desilo.

"Efes je doživio nesporazum u komunikaciji i objavio da je potpisao trogodišnji ugovor sa Vasilijem Micićem. Tvit je kasnije izbrisan. Strane su postigne načelni dogovor, ali s ozbirom na to da ne postoji potpisan ugovor, još uvijek nije data zvanična izjava. Kada dođe potpis, dolazi objava", stoji u obrazloženju na njegovom zvaničnom Tviter profilu.

Za Micića se već mjesecima govorilo o mogućnosti da ovog ljeta ode u NBA ligu, ali je u posljednjim sedmicama postajalo jasno da će srpski plejmejker još sačekati na takav potez.

Micić se trenutno nalazi u Beogradu gdje kao dio reprezentacije Srbije pokušava da pomogne u obezbjeđivanju mjesta na Olimpijskim igrama. Meč u srijedu protiv Filipina je iz predostrožnosti zbog problema sa povredom presjedio na klupi...

Što se tiče njegovog ozvaničenja ugovora sa Efesom, ipak ćemo morati da još sačekamo.

(MONDO)