Prošlost?

Odmah su nas udarili u lice: Bogdan se oglasio poslije partije karijere, o povredi ni riječi! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Poslije sjajne igre u petom meču finalne serije Istoka Bogdan Bogdanović nije imao vremena za slavlje, pošto je njegov tim ipak poražen.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Aaron Gash

Bogdan Bogdanović je opet izašao na crtu kad je bilo najteže! Igrala je Atlanta bez Treja Janga, igrao je Milvoki bez Janisa Adetokumba i neki novi igrači su morali da iskoče. 

U takvoj situaciji Bogdanović je odigrao najbolju plej-of partiju karijere i imao je 28 poena uz 5 skokova i 4 asistencije. Pogotovo je blistao u šutu za tri poena, gdje je pogodio sedam trojki. 

Ipak na kraju njegov tim nije pobijedio jer je na startu Milvoki došao do velike prednosti.

"Na početku utakmice su nas udarili u lice odmah i nismo mogli da uđemo u ritam i da nađemo način da ih zaustavimo. Teško je da cijelu utakmicu jurite minus od 20 poena", slikovito je to objasnio Bogdanović. 

On je naglasio da nije bio problem u samopouzdanju i da tim vjeruje u sebe i kada nemaju Treja Janga na terenu. 

"Osjećam da nikome ne nedostaje samopouzdanja. Znam da se ne plašimo i da možemo da odgovorimo", dodao je on i onda objasnio šta je potrebno da se uradi bolje na narednom meču. 

"Moramo da počnemo bolje. Ne smijemo da gubimo lopte, moramo da spriječimo da imamo ovoliko izgubljenih lopti i potrebno je da igramo bolje u reketu", naglasio je Bogdan. 

Navijače u Srbiji najviše zanima kako je njegovo koljeno. Mučilo ga je na nekim prethodnim utakmicama, čak je morao da napušta teren zbog povrede. Novinari su ga pitali da li je razlog dobre partije jer se bolje oskeća nego ranije, a on je ostao zagonetan.

"Ne, isto je", rekao je Bogdan. 

Ipak, ako je suditi po onome na terenu, povreda je prošlost. 

Bogdan Bogdanović pres konferencija
Izvor: Youtube/atlantahawksfans