Ostaje!

Partizan obezbijedio još jedan potpis: Došao za Superligu, ostaće tri sezone!

Autor Nebojša Šatara

Srpski košarkaš zaslužio novi ugovor u crno-bijelom taboru.

Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama i pojačanjima koja su protresla čitavu Evropu, ali će u timu biti i nekoliko starosjedilaca. Danas su se crno-bijeli pohvalili produžetkom saradnje sa momkom koji je stigao tokom prethodne sezone.

Aleksa Stepanović (23) ostaće još tri godine u Humskoj i biće važan dio tima koji će u narednoj sezoni trenirati legendarni Željko Obradović.

Stepanović je pred KLS pojačao crno-bijele, a do tada je igrao za Slobodu iz Užica. U karijeri je nosio dres sarajevskih Sparsa i beogradskog Dinamika, a bio je redovan i u mlađim košarkaškim selekcijama Srbije.

Rođeni Nišlija visok je 207 centimetara i igra na poziciji krila, a za Partizan je nastupio na pet utakmica u domaćem prvenstvu. Prosječno je bilježio 5,2 poena i 3,4 skoka po utakmici.

Podsjećamo, Partizan je ovog ljeta već angažovao pet pojačanja. Stigli su Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Rodions Kuruks i Dalas Mur. Bilo je i odlazaka, poput penzionisanja Novice Veličkovića, koji je riješio da okači patike o klin.

(MONDO)

Tagovi